En defensa de Ney

Satanàs Corpetit Junior està en baixa forma. Això és un fet. En els últims partits ha quedat claríssim que està molt lluny de la seva millor versió i el més preocupant és que justament passa quan ens juguem les garrofes en els partits més decisius de la temporada.

En alguns partits, de fet, Neymar ha arribat a desesperar intentant regatejar massa, conduint la pilota i perdent-la per tot arreu, sense idees, sense desbordar, com perdut. Això ha generat una allau de calaveres que han estat tirades sense pietat a la cara del brasiler. Normal, coneixent com se les gasta l’afició culer. De fet jo mateix reconec haver-ne tirat alguna el dia del València. Va fer molta ràbia.

Dit això i amb el cap fred, crec que hem de deixar aquest tio tranquil. Ara resulta que surt de nit i duu mala vida. Ara resulta que l’aniversari de la seva germana i noseque nosequantos. Ara resulta que si patatín que si patatàn. Mireu: el tio està fluix i llestos. Doncs ja tornarà. Un partit a la banqueta potser li aniria bé. OK. I ja està.

Vaig a la meva teoria del crèdit: recordeu les 3 temporades que ha fet aquest tio al Barça? Ens hem oblidat no? No som capaços de veure que ha vingut, s’ha adaptat, ha fet UN ASPACTACLA DEL 15 durant mil partits i ara està cansat o desmotivat o el que sigui… no. A destrossar-lo. Venem-lo. Fora. BOH!

Tenim molta sort de tenir aquest tio a l’equip i com no el cuidem i el destrossem a la primera de torn, doncs pirarà a la Premier i ens deixarà aquí amb el Gos i Déu que ja són bastant puretes.

Corpetitíssim 100% Barcíssim.

Advertisements

8 pensaments sobre “En defensa de Ney

 1. A veure, s’han dit moltes coses i no estic d’acord amb cap!!! jajajjaa

  No sé, jo que voleu que us digui. És una d’aquelles situacions en que no tinc opinió formada; no perque no sàpiga què opinar, si no perque no puc expressar una opinió que cambio dia sí dia també.

  Neymar hi ha dies que penso que és un espectacle de tio i que li compro tot (futbol, cresta, empresa, canvi de botes, espectacle, xarxes socials, etc…), i dies en que em desespera i el vendria per quatre duros només per treure-me’l de sobre.

  El problema, és que la primera opinió d’ell la tinc quan tot va bé i la segona quan tot va malament. I per tant, entenc la postura de Saülíssim atacant i dient que el deixem tranquil pq ens ha donat molt… i entenc la postura de la resta dient que s’ha de vendre pq està fent caca.

  Suposo que en general l’opinió de Saülíssim és més lògica i raonada, i per tant és la correcta; però com que el futbol no té raó ni es regeix per la lògica, entenc que l’opinió dels altres és l’adequada.

  Ha quedat clar?

  Gracies.

 2. Neymar.out.

  No entraré en el debat (ja fet) de qui la té més curta, la memoria, pero quan veig el rendiment dins i fora el terreny de joc del Neymar i del Suarez, ho sento pero si ens donen 150M € per un jugador que ens pot petar als dits, jo els prenc.

  Us recordo que el Barça té una plantilla més cara que la del Mandril.

 3. Jo penso que:

  1- Busi estas mal informat i tot aquest rollo de que si es canvia les botes per màrqueting i que si patatín que si patatàn te l’han colat la premsa calavèrica de la ciutat comtal. Mentre feia espectacle a tothom li sudava si es canviava les botes o es tirava un pet.

  2- Banach es nota molt que has hagut de rascar a fondo per treure les calaveres però en el fons no te les creus. Va digues la veritat, que volies tirar salsa però tu mateix dius que no saps si estas a favor on en contra. Eh va.

  3- Senyors: sucumbiu davant la teoria del crèdit: Neymar, en els 3 primers anys fa espectacle en el 90% dels partits i pel 10% de caca se’l vol xutar. Paraplexis fa un 90% de caca en els 3 primers anys i encara hi ha gent que el defensa.

  4- Boh.

 4. Gran entrada, que posa el dit a la iaga, obrint la capsa de pandora a barcissim.

  Abans de res, felicitar al disenyador perque la fotassa es aspactacular. Pero amb el text estic en desacord.

  Quan pensava que hauria d’esciure molt, veig que en Banach m’ha estalviat molt feina. Tots hem vist quantes vegades s’ha canviat les sabates aquest tiu. I ara ens enterem que tot es marquetting. PERÒ QUÈ COLLONS ES AIXÒ? Va home va.

  Recordem que Neymar ha de renovar amb el Barça. Una baixadeta de forma faraà que la premsa en parli malament i que es comenti la possibilitat de que el venguem. Això, obviament, farà que vinguin ofertes, donant en Ney poder de negociacioó per renovar. Rebuscat? Sí. Possible? I tant!

  I una altra cosa que he notat: quan fa gols ja no el venen tots a abraçar com abans. És com si li haguessin vist el colors…

  Espero equivocar-me, i que quedi clar que jo no el vull vendre. Peroò si que trobo que algú li hauria de fer una bona cleca i dir-li alloò que cantava en Serrat: “Neymar, deja ya de joder con la pelota. Neymar, que eso no se dice, que eso no se hace, que eso no se toca…”.

 5. Oh, gràcies Saulíssim per obrir un debat que, per cert, s’ha de tenir! Jo no sé si estic a favor o en contra de Corpetitíssim, suposo que en global jo sóc dels que me’l vendria i, per justificar la sentència, tiraré unes quantes calaveres:

  • Calavera 1: el tio és una empresa i pensa com a tal. No sabem, ni sabrem mai, què ens ha costat. I ara resulta que ha d’estar pendent de canviar-se les botes a mig partit… Ja m’hi cago.
  • Calavera 2: ens ha donat moles alegries, però és brasiler. (Oh, ja està el racista, bla bla…) El brasiler que ha durat més anys a la davantera del Barça ha estat Rivaldo. Recordem Romario, Ronaldo, Ronaldinho, Giovannis varis, etc. A la nacionalitat sumeu-li xarxes socials i Castelldefels, foteu-li una remanadeta i deixeu reposar 25 min abans de servir a temperatura ambient.
  • Calavera 3: un xaval de 22 anys que ha de substituir a Messi s’ha d’esperar a que Messi es retiri per agafar el lloc? És a dir, hem de pagar 20 milions a un tio que sap que ha de ser un segundón durant 4 o 5 anys més (fins que Messi vulgui) i després li exigirem que de cop a volta sigui el millor del món i guanyi pilotes d’or? El tio voldrà ser el millor pagat del seu equip i ser-ne l’estrella.
  • Conclusió: llacet i amb el Juanitu el portarem amb cotxe fins a Paris, que ens donin 200 quilets, que l’any que ve Messi n’ha de cobrar 40 i amb el que sobri arreglem de defensa i comprem un davanter jove i un de veterà per acompanyar al gos i a Déu.

  (Oh, com diria un col·lega d’aquí a Cork: ‘cap a aparcar cotxes a Sao Paulo, amb la gorreta!’)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s